Kadonnut minä

Runoilija jedida

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olin niin ymmärtäväinen,
järkevä ja tyyni
kuin minulta odotettiinkin.

Sitten yksi puhelinsoitto.
Ystävä,
joka sanoo;
niin ei olisi saanut sinulle tehdä.

Ja
kaikki kyynelin laimennettu
täydellisyys
valuu
ripsivärinä.

Jättää harmaita
vanoja
italialaiseen
pesualtaaseen.

Katselen

siistijä pyyhkäisee
vahvan
murentuneen
ulkokuoreni
mikrokuituliinaansa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot