Sinä & Minä

Runoilija JenZau

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaksin kulkea on helpompaa.
Ei varjot tietä silloin peittää saa.
On yhteiselo kauniimpaa, kuin yksin pimeässä laahustaa.

Ei voi unohtaa, sitä hetkeä jolloin kohdataan.
Me kahdestaan
ain kuljetaan.

Ei voi unohtaa, sitä hetkeä jolloin kohdataan.
Me kahdestaan, aina yhdessä ollaan.

Selite: 
Heitin hatusta jonkun pikasen jutun illalla. Siltä se vaikuttaakin :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot