rakas

Runoilija JenZau

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Missä ikinä kuljetkaan,
tuun sua aina kaipaamaan.
Kun en lähelles päästä voi,
biisit hiljaa mun päässä soi.

Missä ikinä kuljetkaan,
tuun sut aina muistamaan.
Kasvojasi hentoja tahdon koskettaa,
aina uudestaan.

Mä en tahdo susta irti päästää ikinä, en!

Selite: 
Missä ikinä kuljetkaan, tuun sua aina kaipaamaan. Missä ikinä kuljetkaan, tuun sut aina muistamaan. Mulla on niin kova ikävä :< ja tulee aina olemaan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot