Yksin

Runoilija JenZau

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yksin sateessa kuljet, et valoja nää.
Kuuntelet kadun ääniä, se sut herättää.
Kun ojasta kuuluu ääni, se niin suruinen on.
Riennät luokse, oot avuton.
Tyttö pahasti haavoittunut on, herätessään aamun koittohon.
Liin myöhään äänet kuulet, tyttö verensä vuodattanut on.
Soitat apua kuitenkin, mutta jäät rekan alle kuolohon.

Selite: 
dramaattista : D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot