Rakastan silti sinua aina

Runoilija JenZau

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Eilen rakastin sinua enemmän kuin edellis päivänä.
Tänään rakastan sinua enemmän kuin eilen.
Huomenna rakastan sinua enemmän kuin tänään.
Kuolleissani totean,
tänään rakastan sinua enemmän,
kuin koskaan,
tai koskaan tulen rakastamaan. <3

Selite: 
näin se on <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot