rakastunut, hölmö

Runoilija jokukaunispäivä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sillä päivä, se on kaunis.
 

Kaikkea sitä tekeekään

rakastunut

ehkä hölmö

matkaan kilometrejä

vain koskettaakseni sinua

nähdäkseni hymysi

miksi annan sinun tehdä itsestäni nii haavoittuvaisen?

sinulla on voima rikkoa minut

sinä pystyt lyömään rikki maailmani

yhdellä vasaran lyönnillä

visusti turvassa pitämäni lasinen sydän

sirpaleina

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuollaista se joskus on... hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot