Se hetki

Runoilija jokukaunispäivä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sillä päivä, se on kaunis.
 

Ja sen hetken ajan,

sen pienen ohikulkevan tunteen verran,

olin ihan pirun onnellinen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot