Neula ja lankaa

Runoilija jokukaunispäivä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sillä päivä, se on kaunis.
 

Neula ja lankaa
pikkuhiljaa
kasaan itseäni kokoon
rikki mennyt täytyy kai korjata

mutta

vanhat haavat aukeavat aina uudestaan
samat kaavat toistuvat
ohuella langalla kokoan itseni kerta toisensa jälkeen
niin ohuella että henkäyskin katkaisee

mieleni langat

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot