älä sano enää mitään

Runoilija jokukaunispäivä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sillä päivä, se on kaunis.
 

oli selvästi virhe luulla et me ollaan nyt ok
on selvää ettet sä oo unohtanu
etkä anna munkaa unohtaa

mä haluun olla se ihminen jolle soitat aamuviideltä koska surettaa
mä haluun olla se ihminen johon luottaa kaikessa
kunhan sä vaan antaisit mun

mä teen kaikkeni
kaikkeni
mut sä et vaa taida tuntee mua oikeesti
ehkä sä et halua tuntee sitä joka asuu mun sisällä
ehkä sä uskot mieluummin sun harhoja

ja kuinka monesti tekeekään mieli sanoa:
anteeks, oot tainnu erehtyy henkilöstä, en oo se joks mua luulet
halu kävellä vaan pois on joskus liiankin suuri

onks täs enää mitään järkeä, kun sulle eimikään on aina niin tärkeetä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot