Enemmän

Runoilija jokukaunispäivä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sillä päivä, se on kaunis.
 

Minussa on ongelma
sisäänrakennettuna

Osaisimpa tyytyä siihen
mitä minulla jo on
enkä vaatisi lisää koko ajan
kyltymätön nälkä
ja suunnaton jano

elämään
siihen johonkin jota en vielä omista

kuppini on aina puoliksi tyhjä

niin paljon hyvää
niin paljon onnea
valuu läpi sormien kuin hiekka
kun etsin aina jotain parempaa
kun mikään ei riitä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Et taida olla yksinään ongelmasi kanssa.. Irtihän kukaan ongelmista ei pääse, mutta pienemmäksi niitä voi saada opettelemalla.. Hyvä alku on opetella tuntemaan itseänsä aina vaan paremmin ja pyrkiä sinuiksi itsensä kanssa

 

Käyttäjän kaikki runot