Routa

Runoilija sulkakynäilijä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2006
Viimeksi paikalla: 27.10.2019 2:21

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pehmeintä ja syvintä ihmisessä on hänen ihonsa,
se antaa vastauksen kaikkeen.

- Eeva-Liisa Manner
 

kaikki on samanlaista kuin ennen, mutta silti mikään ei ole kuin ennen,

jokin pieni särö kulkee taivaan halki sieluun asti,
tai siihen mitä siitä on jäljellä

käsitteet tuntuvat
käsittämättömiltä

joskus sanat paperilta lähtevät lentoon, saavat kaiken pyörimään kevyen huimauksen tavoin, mutteivat niin usein kuin ennen,

teksti puuroutuu, ja henkilöt tuntuvat latteilta, kuinka he voivat kantaa kuoleman painoa noin kevyesti, kuin kesätuulta

kun se tuntuu roudan hengitykseltä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

No huh mitkä kylmänväreet.. upeita kielikuvia, riipaisevassa runossasi.

Koskettavaa ja omaperäisen
kiehtovaa, pidän :)

"roudan hengitys", mikä kielikuva, pidin!
Hienoa raastavaa tunnelmaa.

upeaa1Kaunista:tykkäsin!

Aina ei suju. Koskettavan hienoja vertauksia.

Tykkään tästä kovasti paljon.

mielenkiintoinen!

Upeasti kuvailtu!

 

Käyttäjän kaikki runot