Polkuja

Runoilija sulkakynäilijä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2006
Viimeksi paikalla: 27.10.2019 2:21

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pehmeintä ja syvintä ihmisessä on hänen ihonsa,
se antaa vastauksen kaikkeen.

- Eeva-Liisa Manner
 

taivas niin kirkas, etteivät
puoliympyrät sulkeudu,

polkuja ympärillä, kanervan oksia

onervakin ehkä, jossain
kaikessa on jotain, jotain ehkä selvää, kirkasta

mutta,

se pakenee kuin pilvimuodostelmat tai uni,

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot