Hiljaisuus

Runoilija sulkakynäilijä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2006
Viimeksi paikalla: 27.10.2019 2:21

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pehmeintä ja syvintä ihmisessä on hänen ihonsa,
se antaa vastauksen kaikkeen.

- Eeva-Liisa Manner
 

pölyä
riite ikkunassa
kuollutta siitepölyä
kuura;
valokehä hiljaisuuden sydämessä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voisi sanoa; koko vuodenajan kierto ikkunassa. Sanomaltaan rikasta tekstiä josta ihastuen poimin viimeisen rivin.

hyvin talvinn maisema muodostuu runostasi eteeni. sen valo ja hiljaisuus. pidän.

Kauniin kuvan runossasí maalaat, mieleni näkee sen.

Vaikuttavaa.
Pysähtynyt tunne, ja silti liikuttaa suuria.

Pidin, Hyvin Paljon.

Kaunis, runo.

 

Käyttäjän kaikki runot