Sä et ole edes likapyykkiä

Runoilija lego

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Monta suhdetta takana, joista kirjoittaa.. ehkäpä vain yksi edessä?
 

mitä tahansa sanot
saat mut raivostumaan
ylimielisillä huomioilla
piikikkäillä lauseilla

vai kuvittelenko vain
liitänkö menneisyyden
sun nykyisiin tekoihin

meidän pitäisi käsitellä
vanhat asiat, sanot

mitä helvetin käsittelemistä
siinä on
että olet vain yksinkertaisesti
kusipää

eniten mua kaduttaa, miten
joskus kuvittelin rakastaneeni sua
ja annoin sun uskoa
että olet mun arvoinen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot