oikeutus

Runoilija lego

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Monta suhdetta takana, joista kirjoittaa.. ehkäpä vain yksi edessä?
 

tyhjyys on
luovuuden esiehto

joten sen hankkiminen
erilaisin keinoin

lasillisella viiniä,
tahmealla tanssilattialla,
vieraan sängyssä

on ihan sallittua,
vaikka sivuvaikutukset
murentavat

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot