Kuori

Runoilija lego

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Monta suhdetta takana, joista kirjoittaa.. ehkäpä vain yksi edessä?
 

pahin pelkoni
omat hautajaiseni täynnä ihmisiä
joista kukaan
ei tunne minua

miten ne voisivatkaan
kun hauras kuori
joka ympäröi
ja ottaa vastaan iskut
ei päästä valoa ulos

kuorelle tipahtava
pieninkin pisara
luo pyöreitä aaltoja
joiden läpi ei voi nähdä
alla olevaa ihmistä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä ja kaunis kuvaus pettyneestä ihmisestä joka on rakentanut ympärilleen muurin!

 

Käyttäjän kaikki runot