Tarve

Runoilija lego

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Monta suhdetta takana, joista kirjoittaa.. ehkäpä vain yksi edessä?
 

en mä tarvitse
tunnustuksia rakkaudesta
lupauksia ikuisuudesta

enkä repiviä riitoja
maidon ollessa
väärässä lokerossa jääkaapissa

enkä halua
nähdä joka päivä
turtua suhteeseen
haaveilla poispääsystä

haluaisin vain
että voisin sanoa jollekin

mä rakastan sua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niin, kyllä tämä teksti on yksinkertaisuudessaan hyvinkin kaunista kerrottavaa.

 

Käyttäjän kaikki runot