Kaipaako meri

Runoilija Laura

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2009
Viimeksi paikalla: 27.4.2024 15:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen kulkenut pitkän matkan
mutta olen vasta tässä.
"Olet vasta tässä",
he sanovat.

Mutta kukaan ei kysy,
kuinka kaukaa
olen tähän hetkeen tullut.

  - Maaria Leinonen





Kiitokset kaikille palautteen antajille!

 
 







Kaipaako meri koskaan
pikkukiveä,
jonka se kerran kastoi
suolaisella kasteellaan,
hioi kauniiksi,
keinutti laineiltaan
kuivalle maalle,

jotta pieni ihmislapsi
aurinkoisella rannalla
voisi sen joskus löytää,
kämmenelleen poimia,
ihastellen katsella
ja pitää aarteenaan.

Kuinka se voisi olla
kaipaamatta

sylistä lähtenyttä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan kauniin suloinen ja haikea runo, loistavaa luettavaa.
Tavattoman kaunis on runosi. 
Ihana♥️
Osaat kyllä kirjoittaa . 
Tämä runo riipaisi syvältä. Aivan mieletön - runosi lopetus.
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Laura Kevät 25.4.2024 3 Runo
Laura Sinua varten 18.4.2024 4 Runo
Laura Me, jotka luulemme 10.4.2024 4 Runo
Laura Mitä osaisin 21.3.2024 3 Runo
Laura Kaipaako meri 13.1.2024 5 Runo
Laura Helisee 5.12.2023 6 Runo
Laura Alku 16.9.2023 3 Runo
Laura Kaikella on aikansa 21.8.2022 5 Runo
Laura Voima 27.4.2022 5 Runo
Laura Ilo 30.3.2019 9 Runo