Nimetön

Runoilija wilima-58

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

hymyile...naurunrypyt niin söpösii
 

Olemmeko niin rikkaita rakkaudessa
että tämän tunteen voi heittää pois
tuhlata se käyttämättä
hylätä tunteita näyttämättä
olemmeko niin varmoja rakkaudessa
että rohkeus siitä päättää puuttuu
uskallus kokea vai
katsoakko silmillä sokeilla
olemmeko niin viisaita rakkaudessa
että teemme tyhmästi viisaudessa
arkana muutoksia peläten
vaikka halu on vieressäs heräten

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot