kosketus

Runoilija wilima-58

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

hymyile...naurunrypyt niin söpösii
 


Ääni jonka kuulit, ei se ei ollut tuuli.
Ne olivat lausumatta jääneet sanat. Sanat jotka
kuiskaavat tunteeni sinulle.

Katse jonka näit, ei ollut ohimenevä.
Katsoin sisimpääsi. Näin rakkauden, lämpösi,
tunteeni sieltä heijastuen.

Kosketus jonka tunsit ei ollut kädenpuristus.
Vaan se olin minä, joka perhosen lailla kosketin
sinua, hellästi, hiljaa hyväillen.

Laulu jonka kuulit, ei ollut musiikkia.
Se olin minä. Sydämestäni se pulppusi, laulaen
vain sinulle, rakkaani, onnestani

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan ihastuttava! Saa muistelevan hymyn kasvoilleni ;-) Todella sydämeen sulava!

Kaunis.

Kaunista runoutta rakkaudesta!!
Lähtenyt livenä rakastuneesta sydämestä.

 

Käyttäjän kaikki runot