rakkaus ei vastaa

Runoilija wilima-58

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

hymyile...naurunrypyt niin söpösii
 

kävelin tietä, askelten kaiku
ajatukseni kulki omaa polkuaan
ihan eri suuntaan kuin askeleeni
luoksesi sun ne kulkivat

pysähdyin, hiljaisuus
kuuntelen itseäni
veri suonissani kohisee
pelkäänkö rakkautta

vai pelkäänkö kipua
hylätyksi tulemista surua
rakkaus ei vastaa
hiljaa se vain hiipii minuun

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikesta huolimatta,- onnellista syntymäpäivää!

Erinlainen näkemys tunteista.

 

Käyttäjän kaikki runot