Hakattu

Runoilija Murray

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.6.2006
Viimeksi paikalla: 4.4.2016 17:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kylmät kätesi,talven kylmentämät.
Miksi et käyttäisi lapasia?

Patjasi,kovempi kuin lihaksesi.
Aamutuimaan.
Ehkä häntäluuni vielä korjaantuu.

Kasvosi muistuttavat kokemuksesta,
silti olet viaton.
Ja minä tunnen olevani lapsi.

Kipu sisälläsi,rakentanut panssarin yllesi.
Odotan päivää jolloin murrut,
vai murrutko ollenkaan?

Toivon sinulle parempaa huomista,
Annathan jakaa sen kanssasi?
En haluaisi olla enää lapsi.
En sinun kanssasi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Paljon tuskaa nähnyt,kärsinyt ja kuitenkin niin onnellinen,kannustava^^ Pidin paljon:)

 

Käyttäjän kaikki runot