Satuttaa

Runoilija Murray

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.6.2006
Viimeksi paikalla: 4.4.2016 17:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tiedä en,sen kaukaisen ikävän.
Riipivän,lattialla kiitävän.
Liitävän.

Annoit paljon,silti jotain jäi.
Kaikumaan ovenraossa,
nurkissa.
Huokaus.

En unohda sinua,vaikka et olekaan enää täällä,
et enää täällä.
ole jossain kauempana.

Kaipaan sinua,miksi menit pois
kaukaiseen maahan,
lentäen,
liitäen.
En unohda sinua.

Tavarat samoilla paikoillaan
huutavat menneisyyttä luokseen,
turhaan,
niin turhaan.

Paljon jäi sanomatta,
vielä enemmän tekemättä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot