Surullinen aamunkoitto

Runoilija Murray

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.6.2006
Viimeksi paikalla: 4.4.2016 17:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nukuitko hyvin armaani?
Aamu on kaunis,aivan kuten sinäkin.

Pakkanen on maalannut ikkunaasi sydämiä,
hieman vääristyneitä.
Onko tämä pilaa?

Patterisi kamala ruksutus,
herätti minut kuusitoista kertaa.
Milloin aiot korjata sen?

Nukuitko hyvin armaani?

Tottakai,vastaan.
Mitä muuta olisin voinut sanoa?
Nukkuessani suden vieressä,
aivottomana lampaana?

Kyllä,nukuin todella hyvin.

tämä on minun aamunkoittoni,
surullinen aamunkoittoni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämän runon tunelma on upealla tavalla ahdistava,kaunista kerrontaa^^

 

Käyttäjän kaikki runot