Älä jätä minua !

Runoilija Murray

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.6.2006
Viimeksi paikalla: 4.4.2016 17:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakastan ja vihaan sinua samalla.
Tai ehkä vihaan vain itseäni.
Saamattomuuttani,typeryyttäni,lapsellisuuttani.

Mokaan kaiken kerta toisensa jälkeen,
tunnen hajoavani.
Älä silti mene pois,älä jätä minua !

Olen vanhus ilman kokemusta, ryppyjä ja keinutuolia.
Olen lapsi viattomuutta vailla, ilman kysyvää katsetta.
Älä silti mene pois,älä jätä minua !

Vihaan ja rakastan sinua
tai ehkä vain itseäni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oiih.. Etenkin tuo kolmas kappale... Aivan uskomaton! <3

Anteeksi pyytävä ja
anteeksiantoa aneleva (itseään etsivä).
Toisen virheiden hyväksyminen.
Kaunis tarkoitus ja hyvin kirjoitettu.
Ajatuksia herättävä ^^
Kiitos tästä :)

Tämä on ihanalla tavalla surullinen.

 

Käyttäjän kaikki runot