Nimetön

Runoilija särkynyt emilyn

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"elä vain päivä kerrallaan"
 

Älä siihen jää kulutattamaan aikaasi tuhlamaan unelmiasi, minun tähteni.
Pysyn tässä vaikkei maailmamme koskaan kohtaamaan tulekkaan.
Et näe surua silmissäni synkkyyttä mielessäni kaipuuta ajatuksissani kipua kehossani.

Rakas en enää jaksa kannatella tätä hyvyyden esirippua.
Se repeää repien rakkautemme.
Sillä tämä rakkaus on rakennettu valheelliseen valkokankaaseen ja minä olen kangastus.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot