Nimetön

Runoilija särkynyt emilyn

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"elä vain päivä kerrallaan"
 

Ihminen kuolee vasta
kun kukaan ei muista
hänen eläneen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea.

Upea empaattinen aforismi ja totta

todella huikea.
pidin. :)

mielenkiintoinen havainto..hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot