Halpa ja käytetty ruumiini koki konkurssin

Runoilija särkynyt emilyn

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"elä vain päivä kerrallaan"
 

yhtenä yönä en valveilla pysynyt
ja se valvoti minua joka yö
käyttösi käytti koko elämäni
eikä hyväksikäyttössäsi ollut mitään seksikästä

Tulevaissuteni kahlittiin menneisyyden orjaksi
ja muistot ruoskivat ruumiini verille.
Viha jäi asustamaan hymyilevien huulieni taakse ja katkeruus loistaa tyhjistä lasisilmistäni>

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

pelottavaa..

runosi on hyvin paljas, siitä voi tuntea kaikki mainitut tunteet. Se satuttaa lukijaakin. pidin tästä runosta silti.

 

Käyttäjän kaikki runot