Isä

Runoilija särkynyt emilyn

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"elä vain päivä kerrallaan"
 

Tytön silmät ovat kyynelissä.
puristaa kättä, joka ei purista takaisin.
katsoo silmiin, jotka ei katso takaisin.
kuiskailee sanoja, mutta kukaan ei vastaa.
hengittää, mutta isä ei hengitä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot