Onpahan tullut elettyä

Runoilija Rowan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tässä on tämmönen typerä tyvär jonka sydän on jäänyt alle jyrän
 

On tullut elettyä..

Olen polttanut siltoja takanani.
Nauraen olen tanssinut jäljelle
jääneiden tuhkien päällä.
Taakseni katsomatta olen tormannut
kohti tuntematonta.
Repinyt auki kiellettyjä ovia.

Olen satuttanut.
Olen pettänyt
Olen särkenyt sydämiä.
Rikkonut rajoja.

Olen elänyt kuin huomista ei tulisi.
Ottanut ilon irti hetkestä.
Olen tuntenut raisua riemua!
Olen himoinnut.
Olen saanut mitä tahdon,
ja myös menettänyt.

Mutta hetkeäkään en ole katunut.
Enkä kadu!
Onpahan tullut elettyä niin,
ettei päiväkirjan sivut
ole koskaan olleet tyhjiä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot