Rukkaset

Runoilija Rowan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tässä on tämmönen typerä tyvär jonka sydän on jäänyt alle jyrän
 

Heti.
Se iski kerralla läpi pään.
Jätti sydämen kauhusta värisemään.
Sinä
Se kolahti heti kerralla.
Olin mennyttä tyttöä.
Jalat ei tavanneet maata, leijailin luonasi
pää pilvilinnoja hipoen.
Tiedän.
En koskaan saa sinua.
Mutta polte rinnassa se yhä leimuaa.
Ei se tahdo luovuttaa.
Vedät puoleesi kuin valo perhosta, kutsut siipeni polttamaan.
Elämäni kauniimmat rukkasetkin mulle annoit.
Teit senkin niin kauniisti,
ettei edes sattunut jäädä näppejä nuolemaan.
Silti yhä vain, tää polte rinnassain.
Se tekee tuhojaan.
Saa päiväkuvitelmia uneksimaan,
saa pilvilinnoja rakentaan.
Kun taas maahan tömähdän, otatko kopin?
Otat..joo.. tiedän senkin...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvoja tunteita,tykkäsin.

 

Käyttäjän kaikki runot