Onnen hinta

Runoilija Rowan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tässä on tämmönen typerä tyvär jonka sydän on jäänyt alle jyrän
 

Voiko ihminen olla liian onnellinen?
Voiko se kaikki vain haittaa aiheuttaa?
Kun onnessa pyörii,
auringon säteissä kellii.
pimeässäkin.

Onko se jotenkin väärää?
Voiko se vain huonoa tuottaa?
Kun ilo kuplii rinnassa,
rakkaan ihmisen naurussa koko maailma.

Onko se jotenkin kiellettyä?
Voiko siitä vielä joutua jotakin maksamaan?
Kun tuntuu ettei tarvitse mitään.
Jos vain rakkaan syliin hetkeksi pääsee
Se riittää.

Onko se pakko muilta piilottaa?
Voiko se toisille vain huonoa oloa siittää?
Kun toiset alta kulmain katsoo,
paljon vilkoja meidän onnesta löytää.
Piilottaakko se pitää?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot