Kiirus

Runoilija Rowan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tässä on tämmönen typerä tyvär jonka sydän on jäänyt alle jyrän
 

Silmät kii,
hiljaa kuuntelen ajan kulua.
Joka hetki aika vyöryy eteenpäin.
Se ei odota,
ei toista mahdollisuutta edes tarjota.

Pitäisi elää hetkessä,
kulkea ajan suuren aallon harjalla.
Ottaa vastaan kaikki mitä elämässä on tarjolla.

Vaan miksi silti on koko ajan kiire?
Kiire tulla joksikin,
johon pitäisi vain päivä päivältä kasvaa,
Kiire kokea kaikki se hieno..

Kun juuri sen ainaisen kiireen takia,
kaikki se hieno
Jää usein tyystin kokematta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Viisasta tekstiä, kun muistaisikin (ja osaisi) elää hetkessä.

 

Käyttäjän kaikki runot