Hymy kuihtuneena huulilla

Runoilija Rowan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tässä on tämmönen typerä tyvär jonka sydän on jäänyt alle jyrän
 

Olen hiljaa.
Istun tyynenä
Hymy kuihtuneena huulilla
Joka hetki ohi lentävä ajatus sydäntä kivittää
Sisällä musta mörkö tekee tuhojaan.
Sydän väristen pyytää hanttiin panemaan
Edes vähän vielä yrittämään.

Mutta ei.
Päivästä päivään hiljaa matelen
Ei jaksa taistella
Päästän irti.
Päästäisit sinäkin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot