Hyvää matkaa sinne taivaaseen isä! ♥

Runoilija EnkelienSisko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aloitin runojen kirjoittamisen silloin kun sisarukseni kuolivat onnettomuudessa, että runoni kertovat yleensä heistä.
 

Isä,
tänään on se päivä,
surun sekä ilon päivä.
Pääsit tänään pois kivuistasi,
nyt sinuun ei enää satu.
Me täällä suremme sinua,
mutta tiedämme,
sinun on parempi nyt.

Selite: 
Tänään, 23.12.2011 isäni pääsi pois kivuista taivaan kotiin. Ikävä ja suru on suuri, mutta näin on kai parempi.. Lepää rauhassa isä ♥
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava on tämä runosi.
Tähtenä hän taivaalla sinulle nyt loistaa.
Lämmin osanottoni ja voimia suureen suruun.

 

Käyttäjän kaikki runot