Elämän tie

Runoilija EnkelienSisko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aloitin runojen kirjoittamisen silloin kun sisarukseni kuolivat onnettomuudessa, että runoni kertovat yleensä heistä.
 

Vuonna 2006 sain puhelun,
joka satutti minua,
pisti miettimään elämää
ja kuinka se voi loppua
niin yhtäkkiä.
Mutta niin se menee;
Elämä voi päättyä
milloin tahansa...
Se on vain tätä elämää,
kaunista ja surullista
elämän tietämme.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

surullinen eli hyvä pidin paljon

Herkkä runo, kertoo hyvin tuntemuksesi :)

 

Käyttäjän kaikki runot