Maailman parhaalle isälle ♥

Runoilija EnkelienSisko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aloitin runojen kirjoittamisen silloin kun sisarukseni kuolivat onnettomuudessa, että runoni kertovat yleensä heistä.
 

Kuolemastasi neljä kuukautta jo,
vaikka tuntuisi että kuolit tänään.
Vuoksesi olen itkenyt monta kyyneltä,
eikä ne tahdo loppua.
Minulla on ikävä sua,
maailman parasta isää! ♥

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot