Isä ♥

Runoilija EnkelienSisko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aloitin runojen kirjoittamisen silloin kun sisarukseni kuolivat onnettomuudessa, että runoni kertovat yleensä heistä.
 

Hiljaa kerroit;
"Minulla on syöpä,
en selviä."
Sinulla on vain
kuusi kuukautta
elinaikaa lääkärien
mukaan.

Sinun pitäisi tietää,
että rakastan sinua,
mutta sanon sen
vielä useasti,
että varmana
tiedät sen.

Sitten kun kuolet,
tulen suremaan sinua
todella todella paljon.
Olet minulle
yksi tärkeimmistä,
rakkaimmista ihmisistä.
Olethan sentään
maailman ihanin isä. ♥

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot