Viimeinen autoreissu

Runoilija EnkelienSisko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aloitin runojen kirjoittamisen silloin kun sisarukseni kuolivat onnettomuudessa, että runoni kertovat yleensä heistä.
 

Sinä päivänä satoi lunta,
tienpinta oli liukas,
päivä vaihtui iltaan,
tuli todella pimeää.

Olitte ajamassa kotiin,
sinä pimeänä iltana
tietämättä tulevasta.
Se oli teidän ihanien,
rakkaitten sisarusteni
viimeinen autoreissu.

Päädyitte kuitenkin kotiin,
kotinne vain vaihtui taivaaksi,
olette nyt taivaankodissa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo, joka loi vahvoja mielikuvia. Pidin.

Koskettava runo rakkaitten sisarusten poismenosta.Voimia.

kirjoitat koskettavasti - runo voi olla lohtu vaikkei menetystä kukaan koskaan voikaan tuoda takaisin...

 

Käyttäjän kaikki runot