Hangen hiljaisuus.

Runoilija 290d537782798bf7154079ec9d698d2d

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 13.1.2007
Viimeksi paikalla: 15.3.2019 20:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.4.2024

My heart s(w)ings today.
 

Kesäpäivinä haluaisin vain juosta kauniilla alpeilla
Nähdä Tiikerinliljan kukkivan,
Ruusujen heräävän kasteestaan
Hiljaisuuden hiipivän varpaillaan ylitseni,
Taivaan eri sinisten juostessa kohti laitaa,
Henkäistä syvään raikkaan ruohon tuoksua.
Avata hiukseni,ottaa kenkäni jaloistani,juosta villinä pehmeällä nurmella,ja lopulta kaatua hengästyneenä puron vierelle juomaan raikasta vettä.

Talviaamuina,haluaisin nähdä hanget hohtamassa,kuusten lomista paistavan aamuauringon säteet,kuulla pakkasen paukkuvan,kuulla kuinka oksa katkeaa puussa lumen painosta.Voisit huutaa täysillä eikä kukaan silti kuulisi.

Yksinäisyys ja luonnon kauneus ovat jotain,mitä ihminen tarvitsee aina välillä.

Saisinpa nauttia siitä useamminkin,maukkaampaa se olisi sinun kanssasi,kaatua vehreälle nurmelle nauraen hippaleikin jälkeen.
Talvella kävellä käsi kädessä hangella posket punoittaen.
"Minä rakastan sinua" -jäisi kaikumaan hiljaiseen hankeen,ehkä joku joskus pysähtyy samaan kohtaan kuulemaan tätä hiljaisuutta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot