Ulos tästä kuoresta

Runoilija 290d537782798bf7154079ec9d698d2d

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 13.1.2007
Viimeksi paikalla: 15.3.2019 20:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.3.2024

My heart s(w)ings today.
 

Puhun kovaa,
nauran lujempaa,

silti olen mykkä

silmäni näkevät tarkasti,
yksityiskohdat eivät kulje ohitseni,

vaan yhä olen sokea

juoksen lujaa,
teen käsilläni hyvää,

torso enää jäljellä

mieleni,

ensimmäinen ja viimeinen

viholliseni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea, todella upea :)

 

Käyttäjän kaikki runot