Ota se pois kasvoiltasi.

Runoilija 290d537782798bf7154079ec9d698d2d

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 13.1.2007
Viimeksi paikalla: 15.3.2019 20:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.4.2024

My heart s(w)ings today.
 

Sydämen hauraat paperisivut ovat jo käpristyneet,
pienikin hipaisu aiheuttaa rasahduksen,
jonkun joskus päästämä huokaus särähtää huoneessa,
kuin megafoni,
valtaa kulmat syyttävästi,
en pääse pakoon,
koska minuun sattuu,
enkä edes pelkää myöntää sitä,
koko helvetin maailmalle,
joka kuitenkin vain katsoo,
valkoisen naamarin läpi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvin olet käyttänyt sanoja runossasi! pidin

hyvin olet käyttänyt sanoja runossasi! pidin

 

Käyttäjän kaikki runot