Ydinhaavat

Runoilija 290d537782798bf7154079ec9d698d2d

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 13.1.2007
Viimeksi paikalla: 15.3.2019 20:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.5.2024

My heart s(w)ings today.
 

Toivoisin voivani kaivaa sisäiset haavani ulos

Ihoni pinnalle

Sulkea ne teipein haavoin tikein

Katsoa niiden umpeutuvan haalistuvan häviävän

 

Sisällä ne vain kasvavat

Leviävät

Aukeavat uudestaan

Märkivät

Elävät lämmössä ja lihassa ja luissa ja ytimissä

Eivätkä välttämättä koskaan katoa

Selite: 
Välillä kamppailua
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavalla tavalla vertauskuvilla kirjoitettua elämän draamaa <3 
Upeaa symboliikkaa, niin löydettävissä, runostasi nautin <3
 

Käyttäjän kaikki runot