Kuolema ei kuiski etukäteen

Runoilija Veljeni Leijonamieli

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hiljainen ajelehtija, tuulessa leijuvien lehtien tarkkailija, synkeämielinen suitsuttelija ja viimeisen sanan sanoja. Kavereiden kesken kelpo veikko. Junan tuoma helsinkiläinen, vantaalainen, oululainen, raahelainen ja lappalainen. Koti on jossain. "Susi on sudelle susi".
 

Kauneus on hetkiä
Helmiä ajan virroissa
nukkumista perhosten seassa
ja niistä uneksimista

Unelmat ovat unia
joista voi tulla tosia
Kauniita, tai rumia
sillä ei suuremmin ole merkitystä
Unelmat ovat toivekuvia

Onko menetys niin kauheaa
onko kaikki se suru sen arvoista
Hyödytöntä yritystä
saada edes pala menneestä takaisin
Palaamaton palaamaan
ajanpyörä hetkeksi sammumaan

unta viereemme nukkumaan

Aina kun menetämme jotain
ja itkemme menetystämme
muistot tekevät hetkestä jokaisesta
muistamisen arvoisia
kauneimpia muistojamme
Eikö se ole menetysten arvoista
vai tekisikö se kaikesta
liian mustaa ja valkoista
kysyn itseltäni
kun mietin mitä kaikkea
minä olen jo menettänyt

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot