Inkalle

Runoilija Runoilijan Tytär

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lunta tehdessään taivas kirkuu .Ilmassa liitää sata kalman hengetärtä Mutta maahan laskeutuessaan lumi vaikenee kuin erään runoilijan sydän
 

Olit mahtava enkunope.
Kun sitä ajattelee näin jälkikäteen.
Vaikka kun saavuit , koko luokka ajatteli ekan tunnin jälkeen ..
Mikä orjapiiskuri!
Siitä oli hyötyä.
Opimme paljon , enemmän kuin muilla opettajilla
Osasit vastata kysymyksiin , etkä koskaan kääntänyt selkää kun joku pyysi apua
Ja selitit kärsivällisesti , jos joku ei ymmärtänyt jotakin tehtävää

Minulle tuli ekaa kertaa semmoinen olo tunnilla , että tämmöinen luokan pitääkin olla
Oppilaat saavat kysyä vapaasti , eikä kenenkään tarvi pelätä ,
että joku kysyisi jotakin tyhmää.
Semmoinen luokan pitäisikin olla.
Vaikka me kyllä oltiinkin välillä aika kauheita , ja sulla meni hermot
Vaikka olit hauska , osasit pitää hyvin kurin luokassa
Oppilailla ei ollut koskaan tylsää , ja saatiin me hyvät naurut
kun opetimme sulle suomea

Tuollainen enkunopen pitääkin olla , hauska ja kuitenkin ankara
Voikun olisit meillä vielä yläasteella
Olsist niistä varmasti paras ope.
Innolla kuuntelimme sinun juttuja , ja joskus tunnilla tuli semmoinen tunne että oppilaat ja opettaja on yhtä
Mikä on minusta tavattoman hienoa

Minulle jäi kaikenkaikkiaan hyvät muistot enkuntunnista , vaikka se onkin minulle vaikea aine koulussa
Siitä saan kiittää sinua Inka

Kiitos Inka!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot