Kissa

Runoilija Runoilijan Tytär

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lunta tehdessään taivas kirkuu .Ilmassa liitää sata kalman hengetärtä Mutta maahan laskeutuessaan lumi vaikenee kuin erään runoilijan sydän
 

Kissa pöydältä katsoo ulos .
Mikä on tämän katselun tulos ?

Mitä kissa näkevänsä luulee ?
Ainakin sen että kovasti tuulee.

Puut huojuvat puoleen ja toiseen
en päästä sua myrskyyn moiseen

Älä mun kissani myrskyyn juokse
Jää sisään , emäntäs luokse.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana, kissaihmisenä tykkään kovasti! =)

Vähän kiva :)
Tosi söpö <3

Ihuna!! Kissan ystävänä tämä on vieläkin parempi.. Suloista. :)

Hyvää kerrontaa muissakin, mutta
tästä tuli meän oskari mieleen ;)

Kiitos arvostelustasi

Kivaa riimitelyä,
eikä ollenkaan töksähtelevää.
Ja lempeä aihekkin. ( Kissa on lempieläimeni. )

*kehrää* Hyrrrr rryrrrrrr....

 

Käyttäjän kaikki runot