Lordi

Runoilija Runoilijan Tytär

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lunta tehdessään taivas kirkuu .Ilmassa liitää sata kalman hengetärtä Mutta maahan laskeutuessaan lumi vaikenee kuin erään runoilijan sydän
 

Mä panin mankan soimaan lujaa
kun kuulin Lordin soittavan hallelujaa

Lordin kamu pianisti on
kiljukaula verranton
Lordista hän kai tykkää
silloinkin kun kottikärryjä lykkää

Sydän melkein pysähtyi kun kuulin Lordin voittavan
Ilovuoden meille vihodin koittavan

Vihaan minä Eino-serkkua
mutta kerrankin suomalaisuus on mulle herkkua

Selite: 
Tämä oli huono...
Kategoria: 
 

Kommentit

vähänkö huippu!!!.... (suosikkeihin menee) Olen sanaton...

Hauskasti kulkee eteempäin.:)
Lordi aiheisia runoja en ole nähnytkään.
kiitoksia vielä arvostelustasi<3

Riemastuttava runo euroviisuvoitosta ja kappaleen esittäjästä!

meinasin tukehtua nauruu ku luin tää oli siis nii hyvä ja itekki oon lordi fani ollu vuodesta 2002 nii
tää otti nii syvaltä hyvä oli x) suosikeihini ------>

Eikä ole! Lordi Hard rock hallelujah<3

Hauska riimittelypätkä. Pisti hymyilemään:)

Itsekin Lordille runoilleena tää oli mielestäni oikein hyvä.

Synttärionnittelut mukaan.

Lordi runosi on tosi hyvä,riimitys on loitava.
kiitos ja halleluja.

Runon otsikko ihana <3

Ehkä tämä ei ihan mun tyyliä oo mutta hyvä runo silti

Raikas--kiva--Lordi on jees.
(:- hymyjä syntymäpäivääsi.

Piristävä! Persoonallinen.
Mukava lukea jotain muutakin, kuin pelkkää rakkaus hömppää.

Raikasta ja eläväistä sanan käyttöä.

Jatka samaan malliin =)!

 

Käyttäjän kaikki runot