Johannalle

Runoilija Runoilijan Tytär

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lunta tehdessään taivas kirkuu .Ilmassa liitää sata kalman hengetärtä Mutta maahan laskeutuessaan lumi vaikenee kuin erään runoilijan sydän
 

Sulle on vielä vaikeampi keksiä runoa
Vuosien takaiset taipaleet yhteen sanoiksi punoa

Ekaluokalla muistan kun tulin kouluun ja pelkäsin kauheasti.
Onneksi sain kivan open , ja hyvät muistot
Muistan vieläkin nauraen , kun hiivimme toisten luokkien ohitse
Ja kun piirsit taululle tuttipulloja.
Tokaluokalta jäi mieleen ehkä eniten ” koulukapinan ” suunnittelu
Sen muistan vieläkin.
Ja kun laitoit meidät istumaan tyttöpoika pareittain.
Mikä painajainen!
Ja se kun vedimme hanan irti seinästä ja käänsimme kelloa –
Nauramme sille vieläkin kaikki

Kolmosella itkin kun joudin eroon tutusta luokasta , ja kaverit meni puoliksi
Tuli miesope ja uudet aineet
Onneksi säilyit sentään liikan ja kässänopena
Sentään jotain tuttua

Ja nyt on lopullisten jäähyväisten aika
Päättyy tämän koulun taika
Tulee niin ikävä sua ja sun huumorintajua
Olit varmaan paras mahdollinen opettaja ekaluokalle
Tulit niin hyvin lasten kanssa toimeen

Vaikea keksiä sulle näin jälkikäteen runoa.
Muistella ensimmäisten kouluvuosien alkua ja tekemisiä.
Mutta , sinusta ja sinun luokasta jäi todella hyvät muistot.

Kiitos Johanna!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ou.. tulee mielee kun ite kukitimme opettajat ja muistelimme ala-astetta. kaunis.

Kiva runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot