Ylimääräinen nikamasi

Runoilija jaanasisesi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkaus on kruunu
rumilla kasvoillasi,
syövyttämässä ihoasi.

Rakastuminen on
luoti sydämessäsi,
räntäsade kasvoillasi.

Rakkaus on kipua,
karkkilakkosta
hammassäryksi.

Rakastuminen on
suolaa sydämessä,
karhunrauta jalassasi.

On niistä kumpikin
ylimääräinen nikama
sinun selkärangassasi.

Olet vain rihkamaa,
rakkauden maalaama,
kullalla kauniisti sivelty,
hopealla päällystetty.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Osaat kertoa mielipiteesi monipuolisesti,
sen takia pidin tästä runosta.
Tässä oli hauskoja vertauskuvia,
aina rakkaus ei olekkaan niin suloista.~
Hienoa tekstiä, pakko se on sanoa.

[Böö, kååma sistasta. 8D]

Inhottavan kaunis runo. Pidän tästä.

Aivan oikeaan olet tässä kyllä osunut.
Erityisesti pidin kekseliäistä vertauksistasi ja
viimeinen säkeistö kruunaa koko runosi.

 

Käyttäjän kaikki runot