Takaisin samalla mitalla

Runoilija jaanasisesi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kiittää vaan mä tahtoisin,
kauniisti teille kumartaa,
kun ottaa kiinni teistä saan,
kun maailma vetää maata alta,
haarukallaan kylkeen sohii,
jalustaltaan ojaan tyrkkii
tai jäätä mun niskaan kaataa.

Kiitos kun te ootte siinä,
tukevasti pinnan päällä.
Vaik’ tähdet sammuis’,
taik’ maa alta putois,
ei huolta nyt, koska sitä
en mä unohda, et aina annan
takaisin, sen mitä mä saan.

Selite: 
Ilman teitä ei kukaan jaksaisi. Ystävät ovat tärkeitä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot